Contact Us

Use the form on the right to contact us.

CONTÁCTANOS

Usa el formulario a la derecha para contactarnos.

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

P1010861.JPG

Home

Meer informatie over onze prijzen, locatie en andere diensten.

Hier bij Real Dream guesthouse, ons doel is ervoor te zorgen dat kleine details het grote verschil maken tijdens uw verblijf.  Wij zijn gevestigd in de oudste straat van Ibarra en ons hostel is een gerenoveerd koloniaal huis op wandelafstand van de belangrijkste gedeelten van de stad zoals: bushaltes, het stadscentrum, de verse markten, postkantoor, banken, restaurants en hiking attracties. In ons huis, dat een mix is van het oude en het nieuwe, zal u de rust vinden en dit in een nette, eenvoudige en aangename sfeer. Gelieve onze website te verkennen voor meer informatie over onze kamers, tarieven, toegang tot de keuken, gemeenschappelijke ruimtes en een korte handleiding over wat te doen in Ibarra.

Wij zijn gelegen in de buurt San Juan Calle, een rustige en veilige wijk, die beschermd wordt door de stad vanwege de authenticiteit. Het is de perfecte start om uw wandeling te beginnen in de oude koloniale stad van Ibarra. De oudste bar, het oude ziekenhuis, koloniale pleinen... het gebeurt allemaal van zodra je de deur opent. Taxi's, bussen, busterminal... alles is op loopafstand van onze guesthouse.
 

Lees meer op onze pagina "wie zijn we" wat we onze gasten aanbieden...

 

Ibarra, de stad van de eeuwige lente, ligt op een 30 minuten rijden van Otavalo en Peguche. Omdat de rustige stad in een vallei gelegen is, is er een aangename temperatuur (een 4tal graden hoger dan Otavalo) doorheen het ganse jaar.

 

 

 

KAMERS EN PRIJZEN 

 

LIGGING 

 

WIE ZIJN WE