Contact Us

Use the form on the right to contact us.

CONTÁCTANOS

Usa el formulario a la derecha para contactarnos.

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

P1010865.JPG

Boek nu

Gebruik dit formulier om een kamer te boeken in ons hostel in Ibarra, Ecuador.

Name *
Name
Select the number of adult guests
Select the number of child guests
Arriving Date
Arriving Date
Departing Date
Departing Date
I will comply with hostel agreement

Algemene voorwaarden - Real Dream Hostel

Uitchecktijd: 11.00 uur am (verlaten van de hostel)

Mocht u later dan 11.00 uur uitchecken, dan verzoeken wij u dit 24 uur van tevoren aan te geven in verband met de beschikbaarheid van de bedden en kamers. Er zal een extra vergoeding gevraagd worden.

We bieden een goodwill-service aan dat u uw bagage bij de receptie kan laten om voor u later te kunnen ophalen (tot 19 uur). Deze service is alleen beschikbaar voor gasten die bij ons verbleven.

Afhalen van bagage: u kan geen gebruik meer maken van de faciliteiten (gratis water, koffie, thee, internet, douche, keuken, open ruimtes ...).

 

Inchecktijd:

U kunt niet inchecken vóór 7.00 uur in de ochtend en na 21 uur ´s avonds, tenzij er op voorhand andere afspraken zijn gemaakt met het hostel. Wij ontvangen u ook graag buiten deze tijden,  gelieve ons te contacteren om er zeker van te zijn dat wij u kunnen verwelkomen.

Na het registreren ontvangt u een sleutel zodanig dat u het hostal kunt verlaten en binnenkomen wanneer u dat wenst.

 

Annulering

Mocht u om welke reden dan ook niet op de afgesproken datum kunnen arriveren, dan dient u dit zo spoedig mogelijk met ons te overleggen zodat wij de kamer eventueel aan andere gasten kunnen aanbieden. Doet u dit niet, dan zullen wij de kosten van de eerste overnachting bij u in rekening brengen.

Indien een gast op de eerste dag van een reservering niet vóór 20.45 in de avond arriveert en zich niet bij de eigenaren meldt tot 11.00 uur in de ochtend op de daaropvolgende dag, dan wordt de reservering geannuleerd.  

 

Reservering en bevestiging

Voor het reserveren van een verblijf in ons hostel worden geen extra kosten in rekening gebracht. U kunt uw aanvraag doen per email. Wij sturen u een reserveringsaanvraag toe en nadat u deze heeft ingevuld en teruggestuurd, ontvangt u van ons een reserveringsbevestiging.  Hiermee is uw reservering definitief. Zonder deze bevestiging is er geen reservering.

 

Betaling

Een vooruitbetaling is niet nodig. Eenmaal gearriveerd in het hostel, dient u wel vooraf te betalen. De eigenaar kan in overeenstemming met de gast deze voorwaarde aanpassen.

Helaas accepteren wij geen persoonlijke cheques of reischeques. U kunt alleen met contant geld betalen.